Innotrans | Rolstoeltaxi
15179
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15179,cookies-not-set,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-16.9,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.5,vc_responsive

ROLSTOELTAXI

Innotrans bied multifunctionele rolstoeltaxi’s met flexibele configuratie in verschillende merken.

Bijvoorbeeld de Caddy Maxi FlatFloor. De unieke, bijna vlakke vloer van de Innotrans-ombouw maakt de helling in het rolstoelgedeelte namelijk slechts 1°!

 

Door de verlaging in de vloer ontstaat er veel binnenruimte, waardoor de ruimte ook geschikt is voor de grotere (elektrische) rolstoelgebruikers. De originele achterbank blijft gehandhaafd, zodat er naast de rolstoelpassagier plaats is voor drie passagiers.

 

De afmetingen van deze vlakke verlaging zijn 1.500 mm x 860 mm (L x B). De inwendige hoogte voor de rolstoelpassagier komt door deze aanpassing op 1.460 mm, met een inrijdhoogte van 1.420 mm.

 

Behalve de standaard conversie, kunnen we ook de optie bieden voor de modificatie van het originele voertuig naar Caddy CNG op aardgas i.c.m. een verlaagde bodem.

 

Tevens zijn we bezig om de eerste volledig elektrisch aangedreven Nissan e-NV200 om te bouwen naar taxi, geschikt voor rolstoelvervoer. We houden u via onze website op de hoogte van de voortgang, maar u kunt hier alvast het volledige nieuwsartikel lezen.

MEER INFORMATIE

Wilt u meer informatie over deze mogelijkheden? We staan u graag te woord.