Innotrans | Over
13396
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-13396,cookies-not-set,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-16.9,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.5,vc_responsive

OVER INNOTRANS

Innotrans is een jong en dynamisch familiebedrijf dat eind 2013 is opgericht door de familie Rüttchen. Wij zijn gespecialiseerd in de ombouw van (taxi)bussen en kleinere voertuigen voor rolstoelvervoer. Innotrans beschikt over een eigen professionele ontwikkelafdeling met jarenlange ervaring in de automotive sector.

Door de modulaire opbouw van verschillende ombouwen kan nagenoeg aan alle individuele wensen van de klant worden voldaan zonder extra ontwikkelingskosten en zonder tijdverlies. Het eigen rolstoelvastzetsysteem is wereldwijd gepatenteerd en merkonafhankelijk.

 

Wij willen ons profileren als een partij die innovatief meedenkt in veilige en waardige vervoersoplossingen, waarbij we willen anticiperen op wat de markt vraagt. Dit wordt gerealiseerd door een persoonlijke benadering, innovatieve ontwikkelafdeling en ervaren vakmensen.

 

Innovatief

We beschikken over een eigen professionele ontwikkelafdeling met jarenlange ervaring in de automotive.

Merkonafhankelijk

Dankzij de modulaire opbouw van verschillende ombouwen kunnen we aan vrijwel iedere vraag voldoen.

Eigen rolstoelvastzetsysteem

Ons wereldwijde gepatenteerde rolstoelvastzetsysteem is een innovatief systeem waardoor we merkonafhankelijk kunnen werken.

EIGEN CNC-MACHINEPARK

Innotrans beschikt over een eigen CNC-machinepark. Hierdoor kunnen we de ook fabricage en prototypes van onze systemen geheel in eigen huis faciliteren.

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?