Innotrans | De nieuwe Mercedes-Benz Sprinter met Innotrans-ombouw
15265
post-template-default,single,single-post,postid-15265,single-format-standard,cookies-not-set,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-16.9,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.5,vc_responsive

De nieuwe Mercedes-Benz Sprinter met Innotrans-ombouw

De nieuwe Mercedes-Benz Sprinter met Innotrans-ombouw

De afgelopen maanden is Innotrans druk bezig geweest met het gereedmaken van onze rolstoelombouw voor de nieuwe Sprinter. Wederom is het mogelijk om een keuze te maken uit bijna iedere combinatie van stoelen en rolstoelplekken.  Met gepaste trots kunnen wij u melden dat de eerste nieuwe Sprinters met Innotrans ombouw al reeds in Nederland rondrijden.

Nieuwsgierig geworden? Laat u overtuigen en neem contact met ons op voor een vrijblijvende demonstratie/offerte.