Innotrans | Elektrische Nissan e-NV200 voor rolstoelvervoer
14904
post-template-default,single,single-post,postid-14904,single-format-standard,cookies-not-set,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-16.9,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.5,vc_responsive

Elektrische Nissan e-NV200 voor rolstoelvervoer

Elektrische Nissan e-NV200 voor rolstoelvervoer

Taxibedrijven die elektrisch taxivervoer willen verrichten hebben  de keuze uit een nieuw model. Nissan introduceert, naast de Leaf, zijn tweede volledig elektrisch aangedreven voertuig: de Nissan e-NV200. Dankzij de nieuwe 40 kWh batterijcapaciteit is de 100% elektrische  e-NV200 EVALIA een uitkomst voor taxivervoer in de binnenstad. Deze nieuwe 40kWh accucapaciteit zorgt ervoor dat u vanaf 200 km kunt rijden op gecombineerde cycli en tot 301 km in stadscondities* met één keer opladen, dat is 60% verder dan met de vorige generaties accu’s. (*WLTP homologatie) Innotrans is op dit moment de Nissan e-NV200 aan het ombouwen naar Rolstoeltaxi.

We houden u op de hoogte!