innotrans home
Ook voor de particuliere markt biedt Innotrans de beste oplossingen.
Omdat geen enkele situatie hetzelfde is, bespreken we tijdens een informeel, persoonlijk gesprek uw wensen. Daarbij is een leeg papier de start; uw wensen, gecombineerd met onze vakkennis zorgt voor de vulling er van.

Uw wensen zullen wij verder uitwerken tot een oplossing en door middel van bijvoorbeeld een impressie tekening wordt deze oplossing aan u gepresenteerd. Samen met u zal de oplossing eventueel nog wat worden verfijnd, om zo de beste uitwerking te vinden voor uw wensen.

Onze monteurs is eigenlijk niets te gek en juist projecten als deze vinden zij vaak juist extra leuk om te doen. Met jaren ervaring en passie voor de voertuigen maken zij uw wensen tot werkelijkheid.

Bij Innotrans stopt het echter niet bij aflevering; ons bedrijf kan rekenen op de support van de winnaar van de klanttevredenheidsprijs 2013: Rüttchen Automotive Veghel. De nazorg bij ons is daardoor uitstekend gewaarborgd door de meest toegewijde mensen in de branche. Bij Innotrans en Rüttchen bent u als klant van wens tot nazorg aan het beste adres en daar zullen wij alles aan doen om u dat te bewijzen. Een groot bijkomend voordeel voor u als klant: totale ontzorging.

In de gallerij kunt u een voorbeeld zien van een project wat wij voor een klant hebben mogen uitvoeren. De gewenste oplossing werd gevonden in een lichtgewicht aluminium trap, welke eenvoudig ge(de-)monteerd kan worden. Deze maatwerk trap is voorzien van een speciale coating, welke is samengesteld en aangebracht door onze collega’s van de schade herstel afdeling; de lijnen zijn op deze manier erg kort en zorgen voor een perfecte samenwerking.
Dit merkt u als klant niet alleen aan de hoge kwaliteit en goede afwerking, maar ook aan de gunstige prijs, doordat wij niks hoeven uit te besteden en onze processen naadloos op elkaar aan sluiten.
 

Vorig bericht Volgend bericht

OPENINGSTIJDEN

Werkdagen 8.00-17.00 uur
Zaterdag Op afspraak

CONTACT

Innotrans 
Hazeldonk 6267
4836 LG Breda         
T +31 76 596 9740
F +31 76 596 9741
E info@innotrans.nl