innotrans home
Een heugelijk moment voor Innotrans: de bouw en aflevering van de eerste rolstoelbus. Extra mooi dat we dit mochten doen voor Stichting Annemieke Timmerman; een stichting welke steun geeft aan organisaties of individuen die concreet iets extra’s willen doen voor kinderen met een beperking. Ditmaal werd de bus geschonken aan een school voor speciaal onderwijs: Aventurijn in Almere.

Als basis van de ombouw werd gekozen voor de Volkswagen Crafter, geleverd door de Volkswagen dealer Van den Udenhout. Door Innotrans werd dit voertuig voorzien van o.a. een goed werkend rolstoelvastzetsysteem, instapstangen, comfortabele stoelen en de nodige extra’s en was het voertuig al snel gereed voor aflevering.

Compleet met politie escorte werd de bus naar de vele betrokkenen gebracht, welke klaar stonden om de bus een warm welkom te heten.

Innotrans is trots op het eerste voertuig onder de nieuwe vlag en blij met het vertrouwen van Stichting Annemieke Timmerman in ons. Wij wensen Aventurijn veel succes en plezier met hun nieuwe voertuig.


Vorig bericht Volgend bericht


 

OPENINGSTIJDEN

Werkdagen 8.00-17.00 uur
Zaterdag Op afspraak

CONTACT

Innotrans 
Hazeldonk 6267
4836 LG Breda         
T +31 76 596 9740
F +31 76 596 9741
E info@innotrans.nl